Visio Missio Arvot

Jatkuvan Nelivedon visio, missio, arvot ja yrityskulttuuriVisio


Jatkuva Neliveto on hallitusti ja vastuullisesti kasvava, Euroopassa toimiva maastoajoneuvojen varustamiseen ja muiden maastossa liikkumiseeen liittyvien ratkaisujen erikoisasiantuntija.Missio


Jatkuva Neliveto on maastossa kulkevalle asiakkaalleen oikeita valintoja ja palveluja nopeasti ja luotettavasti tuottava asiantuntija. Asioiminen kanssamme on kivaa ja johtaa useimmiten loistaviin lopputuloksiin.Arvot


Aitous, reiluus, rehellisyys, luottamus ja laatu.

Eettinen tapa toimia. Emme hae maksimaalista voittoa, vaan pyrimme löytämään asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavat ratkaisut parhaalla mahdollisella hinta- / laatusuhteella.

Ympäristöarvot sekä vastuullinen ja kestävä kehitys. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita, joihin itse uskomme. Kartamme kertakäyttökulttuuria, panostamme hyviin materiaaleihin ja tarkoituksenmukaisiin tuotteisiin, joilla on mahdollisimman pitkä elinkaari. Ohjaamme asiakkaitamme vastuulliseen ja luontoa säästävään ajotapaan. Uudelleenkäytämme pakkausmateriaaleja ja kierrätämme sen, mille meillä ei ole käyttöä.

Sosiaaliset arvot ovat tärkeitä, annamme ilolla aikaa asiakkaillemme, kuuntelemme heitä ja nautimme aidosta vuorovaikutuksesta.

Osallistumme resurssiemme puitteissa paikallisen yhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen.Yrityskulttuuri


Toimimme rennolla ja reilulla asenteella, kohdellen kaikkia asiakkaita ennalta määriteltyjen pelisääntöjen mukaan. Emme pönötä, meillä henkilökunta ja sidosryhmät voivat tuoda esiin ideoitaan, mielipiteitään ja huoliaan matalalla kynnyksellä. Talon sisällä kaikista asioista voidaan aina keskustella, se ei ole mitään pakkopullaa, vaan toivottavaa, kehittävää ja innostavaa kommunikointia. Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla neuvoaksemme heitä parhaamme mukaan ja myös saadaksemme heiltä timanttisia ideoita liiketoimintamme kehittämiseksi.


Loading...