Vastuullisuus

Jatkuva Neliveto tuntee ja kantaa vastuunsa



Rajallisten ja hupenevien luonnonvarojen maailmassa Jatkuva Neliveto pyrkii osaltaan toimimaan vastuullisesti ja esimerkillisesti, jotta tulevilla polvilla olisi mahdollisuus kokea luontokadon sijaan luonnonrikkaus.


Peukutamme yleismaailmallisten perusarvojen puolesta, kukapa ei pitäisi aitoudesta, rehellisyydestä, luottamuksesta ja laadusta.



Eettinen tapa toimia


Emme pyri voiton maksimointiin, vaan haemme asiakkaidemme tarpeita vastaavia ratkaisuja mahdollisimman hyvällä hinta- ja laatusuhteella.

Olemme tyytyväisiä jos pärjäämme niin, että saamme hoidettua liiketaloudelliset ja kansantaloudelliset velvoitteemme kunnialla, sekä saamme palkan maksettua niille, jotka meillä töitä tekevät. Emme tavoittele tuhoisaa jatkuvaa kasvua, sitä "fiksun" ihmisen kehittämää hölmöintä ja suurinta pyramidihuijausta, vaan olemme sinut sen kanssa että vuodet vaihtelevat. Joskus voi tullakin pikkuisen kasvua, joskus vähän takkiin, mutta kokonaisuuden pysyessä plussan puolella, olemme tyytyväisiä.



Tuotteet joiden takana seisomme ylpeinä


Tarjoamme laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita, niitä joihin me itse oikeasti uskomme. Vältämme kertakäyttökulttuurin viekoitteleviin pauloihin heittäytymistä. Arvostamme hyviä materiaaleja ja tarkoituksenmukaisia tuotteita, joiden elinkaari on mahdollisimman pitkä. Laadukkaita tuotteita on usein mahdollista huoltaa ja korjata. Tuotteen elinkaaren loppupäässä, lähtökohtaisesti hyvistä raaka-aineista valmistetuista hyödykkeistä, saadaan laadukasta kierrätysmateriaalia.



Esimerkin näyttäminen omassa toiminnassamme


Ympäristön ja sen arvon tiedostaminen.

Yrityksemme ja asiakkaidemme toiminnan ohjaaminen kestävään ja ympäristöystävälliseen suuntaan.

Yrityksemme toiminta on sen arvojen mukaista ja siitä viestitään rohkeasti muille.

Kannustamme asiakkaitamme ja itseämme vastuulliseen ja luontoa säästävään ajotapaan.



Järkevä logistiikka


Kustannustehokas jakelu mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä.

Etämyynnin palatukset minimiin on suuri ekoteko. Tämä tavoite saavutetaan antamalla tuotteista mahdollisimman tarkat ja paikkansapitävät tiedot sekä mitat. Suosimme räätälöityjä ja yksilöityjä kauppoja, jolloin asiakas saa kerralla sen mitä hakee, eikä koe tarvetta palauttaa tuotetta vain kokeillakseen jotain toista variaatiota. Tällä tyylillä ei ehkä tehdä myyntiennätyksiä, mutta sillä ehkäistään todella pitkälle turhaa tuotteiden edestakaisin lähettelyä.



Kierrättäminen


Uusiokäytämme mahdollisimman paljon pakkausmateriaaleja, jolloin vuosittain suuret määrät kauttamme kulkevaa pahvia ja muovia jatkaa elinkaartaan, ennen päätymistään kierrätykseen. Myös laadukkaita kuormalavoja voidaan käyttää useaan kertaan, ennen niiden päätymistä energiajakeeksi.

Meillä on järjestetty kierrätys esimerkiksi renkaille, metallille, öljylle, akuille, paperille ja biojätteille. Ahkeran ja innokkaan kierrättämisen myötä tuottamamme sekajätteen määrä on romahtanut.

Olemme vastuullisten rengasalan toimijoiden Suomen Rengaskierrätys Oy:n tuottajajäsen, jonka kautta osallistumme valtakunnanlaajuiseen renkaiden kierrätykseen, uusiokäyttöön ja kiertotalouteen. Renkaiden kierrätys kehittyy jatkuvasti uusien innovaatioiden myötä. Suomi oli ensimmäinen maa jossa aloitettiin järjestelmällinen käytöstä poistettujen renkaiden kierrätys. Suomalaisesta rengaskierrätyksestä otetaan oppia ympäri maailman ja hyvää ideaa kopioidaan useille muillekin aloille, kuten kodinkone- ja elektroniikkateollisuuteen.



Sosiaalinen vastuu


Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja nautimme heidän kanssaan tapahtuvista aidoista ja välittömistä kohtaamisista. Kiireisessä maailmassa on kiva joskus hengähtää ja vaihtaa kuulumisia ihan vain sen vuoksi että se on mukavaa ja piristää mieltä. Joku sanoisi että siinä jaamatessa ja kaffitellessa menee hyvää myyntiaikaa hukkaan, mutta pannaan se tulevien kauppojen piikkiin!



Yhteiskunnallinen vastuu


Hoidamme yhteiskuntavelvoitteemme, maksamme verot Suomeen - kotimaisen yhteiskunnan hyväksi. Toimimme turhia kiertelemättä ja porsaanreikiä etsimättä, hyvien tapojen, lakien ja asetusten mukaan.

Resurssiemme puitteissa osallistumme paikallisen yhteisön hyvinvoinnin edistämiseen. Toisinaan pyrimme olemaan mukana myös pidemmälle suureen maailmaan ulottuvissa hankkeissa. Pienenä yrityksenä emme yksin voi muuttaa maailmaa, mutta jos kaltaisiamme on riittävästi, saamme varmasti aikaan jotain merkittävää.



Kulttuurinen vastuu


Omalla panoksellamme, silloin tällöin resurssien niin salliessa, koetamme auttaa ja edistää kulttuurin kehittymistä ja ylläpitämistä. Onhan elävä ja hyvinvoiva kulttuuri meidän kaikkien suuri yhteinen ilo. Etenkin raskaat koronavuodet ja parhaillaan maailmaa julmasti moukaroiva sota, ovat osoittaneet inhimillisen kaipuun taidetta, musiikkia, kirjallisuutta sekä monia muita upeita kulttuurin aloja kohtaan. Niistä saamme innoitusta, lohtua ja hyvää mieltä harmainakin päivinä.



Vastuullinen yrityskulttuuri


Yrittäjää ja työntekijöitä ei tule äärimmäisen suorituskyvyn ja tuottavuuden nimissä tiristää loppuun. Panostamme jaksamiseen, palautumiseen sekä iloiseen ja innostavaan työympäristöön. Jokaisella on mahdollisuus tulla kuulluksi ja kokea arvostusta työympäristössään.


Loading...